vakantie

vakantie

Na al die regen is eindelijk de zon weer van de partij , de temperaturen gaan omhoog – voor sommigen, zoals ikzelf, zelfs een beetje te veel – , de kinderen krijgen hun rapport…. de vakantie staat voor de deur.

 

  • De redactieploeg van parochieblad neemt enkele weken rust om te herbronnen en jullie nadien vol energie terug nieuws te brengen uit onze pastorale zone.
    Koester daarom parochieblad nr 26 want het volgende valt pas in de bus de week van 17 juli. alsook dit nummer daar de volgende pas op 7 augustus zal komen.
  •  De permanentie op het secretariaat blijft verzekerd elke werkdag van 09.30 u. tot 12.00 u., behalve op donderdag
    Tel. 02 569 03 43
    kerk-itterbeek@skynet.be
  •  De eucharistievieringen blijven doorgaan zoals tijdens het jaar en de Sint-Ambrosiuskerk te Dilbeek, de kerk te Sint-Martens-Bodegem en die te Sint-Gertrudis- Pede blijven op zondag open voor stil gebed.
  •  Op de website zullen de uitvaarten, huwelijken, dopen en ander nieuws up-to-date blijven verschijnen, ga daarom af en toe een kijkje nemen op nieuws van de maand

 

Een fijne vakantie toegewenst!

Rust lekker uit, geniet van je vrije tijd, van vreemde landen en culturen, van bos, zee en strand, van kerken, musea, markten of gewoon van je eigen tuin of balkon